Please wait...

Избери пакет

✔ Содржина на Веб страна:

Основен

За мали фирми и поединци

70
 • ★Графичка обработка на слики
 • ★ Дизајн на лого
 • ★ 3-5 html страни
 • ★ 1 фото галерија
 • ★ Контакт форма
 • ★ Мапа
 • ★ Музика
Види пример

Премиум

За средни фирми и организации

100
 • ★Графичка обработка на слики
 • ★ Дизајн на 2 логоа
 • ★ 5-10 html страни
 • ★ 3 фото галерии
 • ★ Контакт форма
 • ★ Мапа
 • ★ Youtube видео
 • ★ Twitter секција
 • ★ Фејсбук секција
 • ★Дизајн на фејсбук фан страна
Види пример

Бизнис

За поголеми компании

150
 • ★Графичка обработка на слики
 • ★ Дизајн на 3 логоа
 • ★ 10-20 html страни
 • ★ 5 фото галерии
 • ★ Контакт форма
 • ★ Мапа
 • ★ Пребарувач
 • ★ Like и Twitter копче
 • ★ Twitter секција
 • ★ Фејсбук секција
 • ★ Share Фејсбук копче
 • ★ Google Analytics
 • ★ Музика
 • ★ Youtube видео
 • ★Дизајн и одржување на фејсбук фан страна
Види пример